Rekrutacja na rok
szkolny 2022/2023 trwa!

ZŁÓŻ DOKUMENTY REKRUTACYJNE ONLINE!
Wyślij dokumenty poprzez formularz i zapisz swoje dziecko do szkoły!

JAK WYGLĄDA REKRUTACJA?

1.
Złożenie przez Rodzica lub prawnego opiekuna dziecka dokumentów rekrutacyjnych osobiście w sekretariacie szkoły lub w formie online.

• Formularz zgłoszeniowy dziecka.
  • Opinia nauczyciela przedszkolnego, dzieci, które realizowały przygotowanie przedszkolne.
  • Opinia Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w przypadku dzieci sześcioletnich, które nie realizowały przygotowania przedszkolnego.
2.
Indywidualna rozmowa z Rodzicami kandydata w celu omówienia zasad współpracy ze szkołą. Spotkania w pandemii także online!

• Prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny lub e-mailowy (tel.: 661 336 999 / szkola@kom.edu.pl) w celu ustalenia konkretnej godziny spotkania.
3.
Spotkanie z kandydatem do szkoły, który weźmie udział w specjalnych zajęciach edukacyjnych, mających na celu wzajemne poznanie.
4.
Podpisanie przez Rodzica lub opiekuna prawnego dziecka Umowy o kształceniu ucznia.
5.
Spotkanie informacyjne Rodziców z wychowawcą danej klasy, które odbędzie się zgodnie z ustalonym przez dyrektora szkoły terminem.

DOKUMENTY DO POBRANIA

PODANIE DO
KLASY I
PODANIE DO
KLAS II - VIII

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację KOM, Społeczną Szkołę Podstawową im. Astrid Lindgren z siedzibą w Miliczu, przy ul. Dąbrowskiego 3 (56-300 Milicz) celu odpowiedzi na wiadomość przesłaną przeze mnie za pośrednictwem formularza kontaktowego.
    Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.) od Fundacji KOM, Społecznej Szkoły Podstawowej im. Astrid Lindgren z siedzibą w Miliczu, przy ul. Dąbrowskiego 3 (56-300 Milicz) drogą elektroniczną na podany przeze mnie adres poczty elektronicznej.
    Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji marketingowych w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.) od Fundacji KOM, Społecznej Szkoły Podstawowej im. Astrid Lindgren z siedzibą w Miliczu, przy ul. Dąbrowskiego 3 (56-300 Milicz), drogą elektroniczną na podany przeze mnie adres poczty elektronicznej..
    Oświadczam, iż zapoznałem/łam się z Polityką prywatności TUTAJ i akceptuję wszystkie jej postanowienia..

MASZ PYTANIA?

TELEFON